Hero

Att jobba hos oss

Neoleafs målsättning är att skapa en arbetsplats där medarbetarna trivs. Vi vill ha ett bolag där människor får växa, ett bolag med människor som mår bra och där vi på olika sätt kan bidra till varandras utveckling. Syftet är inte att bli stora snabbt utan att få in rätt människor som samverkar väl tillsammans.

Självklart har vi fördelaktiga förmåner och marknadsmässiga löner, men den främsta anledningen till varför man väljer att arbeta hos oss är för att man vill finnas i ett bolag där man trivs, där man blir sedd och känner sig uppskattad.

Målet är att våra medarbetare ska tycka att det är spännande, lärorikt och se fram emot att få gå till jobbet.

Hero

Hos Neoleaf vill vi att man inte bara ska kunna få arbeta i långa projekt, utan även ha möjlighet att byta och hoppa in i nya. Vi vill helt enkelt anpassa oss till våra medarbetares behov.

Vi strävar alltid efter att ha roliga och utmanande uppdrag, arbeta med den senaste tekniken, samtidigt som vi bygger våra lösningar stabilt, testdrivet och automatiserat.

Neoleafs vision är att skapa en arbetsplats där medarbetare ska kunna få möjlighet att utvecklas och få utlopp för sina kreativa idéer.

Våra Medarbetare

Viktoria
Adwent

"Definiera grundbehovet och svara på Varför? först. Sedan kan vi gå vidare med vad och hur."

Mathias
Kunto

"Hur svårt kan det vara? Det är ju bara kod."

Marcello
Fernandes

"Det vi bygger nu, ska bli det bästa vi någonsin har byggt!"

Pawel
Goralczyk

"Komplexa problem är en utmaning, inte ett hinder."

© 2024 Neoleaf.